top of page
Alumat

Alumat in Waregem voor de plaatsing van uw zonnewering
Vraag advies of een gratis offerte

Bescherm u en uw interieur tegen de zon

Met de steeds warmer wordende zomers kunt u er bijna niet meer omheen. Het plaatsen van zonnewering is een meer dan nuttige investering geworden om u en uw interieur te beschermen tegen de zon. De voornaamste reden waarom u zonnewering zou moeten plaatsen in uw woning is om ongewenste zon uit uw huis of appartement te houden. Op die manier houdt u het leefklimaat in uw huis aangenaam en voorkomt u dat de temperaturen hoog oplopen.

Maar zonnewering doet meer dan dat. Door een teveel aan zonlicht buiten te houden, creëert u niet alleen een aangenaam woonklimaat, maar het beschermt ook uw interieur en uw meubels tegen verkleuring. Tegelijk kan zonnewering worden gezien als een handig hulpmiddel om uw privacy te waarborgen of om insecten buiten te houden.

Alumat - zonwering
Alumat - screens

De perfecte investering

Alumat in Waregem helpt u graag met het plaatsen van zonnewering in uw woning. Door de brede waaier aan mogelijkheden wat betreft zonnewering is het soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. Daarom staan onze experts u graag bij in de keuze voor zonnewering en geven we advies wat betreft soorten zonnewering en materialen. Hiervoor opteren we steeds voor de beste kwaliteit waardoor we werken met merken als Velux en Building Shutter Systems. Hierdoor is zonnewering niet alleen een praktische upgrade voor uw woning, maar verhoogt het ook de sfeer en de woningwaarde. Alumat beschikt over een eigen plaatsingsdienst voor het plaatsen van raamdecoratie, zonneschermen, lamellen en meer. 

Enkele realisaties

> Zonneschermen

> Screens

> Verandazonwering

Alumat

Interesse in het plaatsen van zonnewering?

Vraag advies of een offerte bij Alumat in Waregem.

bottom of page