top of page
Alumat

Alumat, voor de plaatsing van rolluiken
In regio West-en Oost-Vlaanderen

Rolluiken in de stijl van uw interieur

De eisen voor rolluiken zijn tegenwoordig erg hoog. Zo willen we niet alleen dat rolluiken praktisch zijn in de woonruimte, maar dat ze ook nog eens perfect geïntegreerd worden in het interieur. Het laten plaatsen van rolluiken is een waardevolle investering. Zo weren ze niet alleen warmte en zonlicht, maar kunnen ze ook de koude afblokken waardoor het leefklimaat in uw woning altijd aangenaam is. Dat scheelt een flink stuk op uw energie- en stookkosten.

 

Maar naast het controleren van de temperatuur in uw woning kunnen rolluiken ook voordeel bieden op vlak van geluidsisolatie en het bieden van privacy. Dankzij de vele mogelijkheden wat betreft stijlen en kleuren zijn rolluiken een goede toevoeging aan ieder interieur.

Alumat - voorzetrolluik
Alumat - veiligheidsrolluik

Van inbouwrolluiken tot veiligheidsrolhekken

Wie ervoor kiest om rolluiken te plaatsen in zijn woning merkt dat er een groot aanbod aan verschillende soorten rolluiken op de markt is. Waar u uiteindelijk voor kiest, hangt vooral af van een persoonlijke voorkeur en de mogelijkheden in uw woning. Bij Alumat in Waregem beschikken we over een assortiment aan inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en combi- of opzetrolluiken. Ook bieden we garagerolluiken en antidiefstalrolluiken.

 

Onze experts komen graag bij u langs wanneer dit u het beste uitkomt voor de professionele plaatsing van uw rolluiken. Kunt u geen beslissing nemen omtrent de juiste rolluiken, dan staan onze experts voor u klaar voor passend en persoonlijk advies omtrent uw nieuwe rolluiken.

Enkele realisaties

> Voorzet- en inbouwrolluik

> Garagerolluik

> Veiligheidsrolluik

> Dakvenster rolluik

Alumat

Wilt u meer weten over ons aanbod aan rolluiken en hoe deze geplaatst worden?

Neem dan contact op met Alumat in Waregem. 

bottom of page