top of page
Alumat

Professionele plaatsing van poorten en hekken
In regio West-en Oost-Vlaanderen

Verhoog de veiligheid van uw woning met een automatische poort

Uw eigendom is iets waar u hard voor hebt gewerkt, en dus wilt u deze en uw familie beschermen tegen indringers. Maak het ongenode gasten moeilijk om binnen te dringen door uw eigendom te beschermen met een hek en poort. Zo helpt een poort en hek inbrekers te weren, waardoor uw auto of andere spullen veilig staan.

Het plaatsen van een poort kan meerdere voordelen hebben. Niet alleen biedt het een vorm van veiligheid, maar het voegt ook een grote waarde toe op vlak van privacy. Daarnaast kan een hek of poort een bepaalde esthetische uitstraling hebben. Het is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze naar uw huis komen. Het laten plaatsen van een prachtige omheining of een automatische poort kan dus een waardevolle investering zijn voor tal van redenen.

Alumat - sectionale poort-3
Alumat - poort

Plaatsing van alle soorten poorten

Voor het plaatsen van een hek of poort doet u het best een beroep op een professioneel bedrijf zoals Alumat. Als specialist op het vlak van poorten in West-Vlaanderen kunt u bij onze experts terecht voor de plaatsing van uw poort, maar ook voor advies.

 

Bent u op zoek naar een carport om uw wagen te beschermen tegen de weerselementen?

Of een sectionaalpoort of kantelpoort voor uw garage? Dat kan! Ook helpen we u graag met het plaatsen van hekken rond uw eigendom zoals een houten tuin-, vleugel- of schuifhek. We hebben een uitgebreid gamma aan poorten in verschillende materialen, waaronder hout en metaal van de hoogste kwaliteit. Alumat garandeert topwerk met de nodige aandacht voor een minutieuze afwerking tot in de details. 

Enkele realisaties

> Carport - Kantelpoort - sectionale poort

> Hekken

Alumat

Wilt u uw eigendom beschermen met een hek of poort of uw privacy verhogen?

Neem dan contact op met Alumat in Waregem voor het plaatsen van uw poort. 

bottom of page